top of page

Over Tiny Escape

Onze filosofie: RELAX, REFLECT & RECHARGE

In de huidige wereld leiden de meesten van ons een hectisch bestaan; door werk, gezin, sociale verplichtingen, sport, enzovoort. Dat kan een uitdaging zijn en ons zelfs te veel worden, zoals blijkt uit het hoge ziekteverzuim en de toenemende burn-out- en stressklachten.

 

​Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig een moment voor jezelf te nemen. Om even uit de dagelijkse hectiek te stappen, zonder afleidingen om mij heen. Dit helpt mijn lichaam en geest te ontspannen, het schept helderheid in mijn hoofd en het helpt me om dingen weer in perspectief te zien. Dit zijn vaak ook de momenten waarop inspiratie en inzichten spontaan opkomen. Klinkt dat herkenbaar?

 

Het is mijn missie om drukbezette mensen te stimuleren en te faciliteren om zo nu en dan een moment van rust te nemen. Dat doe ik met twee concepten: Tiny Escape en Tiny Moments.

​Het regelmatig nemen van tijd voor jezelf brengt talloze voordelen met zich mee. Dit is wetenschappelijk bewezen en ik heb het zelf ook mogen ervaren. Ik nodig je uit om ook tijd voor jezelf te nemen en zelf te ontdekken wat dit voor jou kan betekenen!

 

En dat is waar Tiny Escape voor staat: RELAX, REFLECT & RECHARGE.

Beeldmerk Tiny Escape

Tiny Escape cabin

Wat als je even helemaal uit je dagelijkse omgeving wilt stappen? Dan is er Tiny Escape. Gelegen op een unieke natuurlocatie dicht bij de stad, biedt onze prachtige cabin de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte.

 

Hier kun je je in alle rust ontspannen of concentreren op je werk, omringd door de kalmerende invloeden van de natuur. Tiny Escape is jouw persoonlijke toevluchtsoord voor een momentje voor jezelf voor diepe ontspanning en concentratie.

Tiny Escape mockup 2.png
Mockup Tiny Moments.png

Rust betekent niet altijd dat je ver moet reizen of veel tijd kwijt bent. Het kan zo simpel zijn als het creëren van een momentje voor jezelf, waar je ook bent.

 

Daarom biedt ons duurzame merk Tiny Moments een exclusieve selectie van 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Het assortiment bestaat uit 3 collecties: RELAX, REFLECT & RECHARGE en is gebaseerd op onze eerder genoemde filosofie.

 

Of je nu thuis bent, onderweg, of op je werk, de Tiny Moments producten zijn met zorg samengesteld om je te stimuleren een momentje voor jezelf te nemen waar je ook bent! 

Wat maakt Tiny Escape een unieke ervaring?

Er bestaan gelukkig heel veel mogelijkheden om te ontspannen en een moment voor jezelf te creëren. Echter, ik miste een plek dicht bij huis waar ik het diepe gevoel van ontspanning en ultiem comfort kan ervaren zoals bijvoorbeeld bij een retraite.

En zo is het idee van Tiny Escape ontstaan. Een fijne plek waar je gemakkelijk even naartoe kan gaan om in een kort tijdsbestek een diepe ontspanning te ervaren. Een soort solo retreat, zonder lange reistijd, zonder vast programma en zonder overnachting. Maar wel aangepast aan jouw drukke schema en jouw behoeften.

Natuur-LOCATIE
BIJ de stad

Onze cabins staan op bijzondere plekken in de natuur dicht bij de stad.

 

Alleen al de reis er naartoe is een beleving op zich. Je rijdt vanuit de stadse hectiek de rust van de natuur in en je voelt de spanning direct van je afglijden...

ontspannen
& werken

Bij Tiny Escape is alles erop gericht om jou ultiem te laten genieten.

 

Elk detail is zorgvuldig doordacht om jouw verblijf speciaal te maken, of je nu komt om te ontspannen of om te werken.

Flexibele verblijfsduur

Omdat we weten dat tijd schaars is, maken we met Tiny Escape een mini break mogelijk. Want zelfs een (ultra) korte pauze kan al wonderen doen.

Wie ben ik?

Ik ben Marlene Geluk en oprichter van Tiny Escape. Vol ambitie, met een passie voor hard werken en een gedrevenheid om impact te maken. Jarenlang was dit ook mijn koers maar zo’n tien jaar geleden is er een nieuwe dimensie bijgekomen: het bewust inplannen van momenten van rust.

 

Dit heeft mij ontzettend veel gebracht, zoals meer balans, meer focus, meer creativiteit en belangrijker nog: het vermogen om meer te genieten van alles wat ik doe.

Mijn missie is om nu deze kracht van rust te delen met andere drukbezette mensen. Ik heb persoonlijk ervaren hoeveel voordelen dit met zich meebrengt, en ik ben er van overtuigd dat het jou eenvoudigweg een beter, effectiever en gelukkiger persoon zal maken!

Portret_MarleneGeluk_zitten.jpg
bottom of page