top of page

Boek jouw Tiny Escape

Your space. Your pace.

Boek een Tiny Escape en geniet van een heerlijk moment voor jezelf! Onze Tiny Escape cabin is speciaal ingericht voor diepe ontspanning en deep work - alleen of met collega's.

Boek je verblijf tussen 7-22 uur

Wij begrijpen dat tijd schaars is en dat velen te maken hebben met een volle agenda. Daarom kun je bij Tiny Escape flexibel boeken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je kunt je verblijf boeken tussen 7 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds. Op onze locatie in Bunnik boek je een verblijf van minimaal 8 uur. Wil je langer blijven? Dat kan ook! Laat ons jouw wensen weten in onderstaand aanmeldformulier.

Huurtarief

Het standaard huurtarief voor een verblijf van 8 uur bedraagt 160,- inclusief btw. Boek je voor de eerste keer? Dan ontvang je 20% welkomstkorting op je verblijf. Je verblijf bedraagt dan slechts 128,- inclusief btw. En wil je langer dan 8 uur boeken? Leuk! Voor elk uur dat je extra bijboekt betaal je slechts 10,- per uur inclusief btw.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode direct in je mailbox!

Denk je aan zakelijk boeken?

Als je overweegt om je verblijf bij Tiny Escape zakelijk te boeken, dan bedraagt het huurtarief voor een verblijf van 8 uur  slechts 117,- exclusief btw (inclusief welkomstkorting). Een perfecte kans om werk en ontspanning te combineren in een inspirerende omgeving!

Boek Tiny Escape Bunnik

Geniet van de luxe cabin bij Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Of je nu komt voor ontspanning of een deep work sessie, je bent van harte welkom!

De cabin is perfect voor een verblijf alleen of met maximaal 4 personen.

Vul het aanvraagformulier in met jouw gewenste datum en aantal personen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ja, ik wil een Tiny Escape in Bunnik!

Bedankt voor je aanvraag. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ontvang 20% welkomstkorting

Boek je voor de eerste keer bij Tiny Escape? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct de kortingscode in je mailbox.

Stuur mij de kortingscode!

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

bottom of page